10 jan. 2012

Winactie Coco Gold

Vandaag even iets over een mede-blogster. Ik kreeg een berichtje van Nicole van Coco gold over haar winactie. Tuurlijk is het altijd leuk om mee te doen aan winacties maar deze vind ik eigenlijk veel leuker dan normaal. Je kan namelijk een waardebon van €5 winnen bij een winkel naar keuze! Hoe supercreatief en leuk is dat bedacht?!
Ten eerste heb je dan niet dat sommige mensen niet meedoen omdat ze de spulletjes niet leuk vinden ( en hoe meer zielen hoe meer vreugd ), want je kan in feite zelf je prijs kiezen! Ook zou je het kunnen gebruiken voor iets wat je al wat langer wilt hebben, maar het te duur vind. €5 minder kan toch een heel verschil zijn!
Wat ik jullie bij deze dus duidelijk wil maken is; doe allemaal gewoon mee, wie weet maak je een kans! Je hoeft geen ingewikkelde dingen te doen om te winnen en bij deze zet ik ook nog even een linkje naar de winactie-pagina. Klik hier voor de winactie.
En buiten dat, ze heeft een superleuke blog, dus al zou je ( om de een of andere reden ) niet mee willen doen, neem dan zeker even een kijkje!
Nicole, veel succes met het uitkiezen van een winnaar/winnares!

Liefs,
Elana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...