14 jun. 2012

Theaterlook #2 Fire burning.

We willen winnen. We zijn al druk bezig met schrijven en tevens met repeteren, met het bedenken van outfits, het schilderen van decorstukken maar stiekem ook al een beetje met het maken van de looks. Waar ik het over heb? Een theaterwedstrijd, waarmee je voorstellingen kan winnen. En niet zomaar voorstellingen, nee, voorstellingen in Carré. 8 groepen, 64 mensen, één thema, één prijs. Ik ben samen met een hele goede vriendin, Roos, verantwoordelijk voor de looks. Het is ons plan om 5 looks te maken, die allemaal binnen tien minuten gemaakt kunnen worden. Het betreft hierbij alleen ogen, want de basis moet er al op zitten. We bedenken ze zelf, maar tijdens de voorstelling zullen onze visagisten ze maken, om stress te voorkomen.
Vandaag de tweede look die we goedgekeurd hebben voor onze voorstelling. Dit is er eentje die de gehele dansgroep die meedoet gaat dragen, dus dit is geen look voor ons. Hij wordt gedragen bij een stukje dat er brand is uitgebroken in onze schuilplaats. Het verhaal is nogal ingewikkeld, dus laten we het hier maar even op houden. Ze dansen op Set fire to the rain en Fire burning. Benieuwd naar de detailfoto's?


Dit is m. Een rood/oranje/geel gecombineerde ooglook met felrode lippenstift. Heel veel mensen hebben me gevraagd waarom we zoveel aan de make-up doen, terwijl je die 'toch niet zal zien als je achter in de zaal zit'. Fout. Door de belichting komen gezichten en gezichtsexpressie beter tot hun recht, ook achterin de zaal. En daarbij, tijdens de bewegingssequenties zal de hoofdpersoon/zullen de hoofdpersonen steeds op een scherm te zien zijn. Het is dus voor de hoofddanseres, Suus in dit geval, belangrijk dat haar makeup het best zit. En bovendien, we worden ook beoordeeld op verzorging, hoe het eruit ziet. 


Close up. 

Scheef, maar zo kwam het "vlammetje" beter uit. 

Wat vinden jullie? 
Liefs,
Elana


ps. Vergeet mijn winactie niet!

19 opmerkingen:

 1. wat ziet het er mooi uit! ik zie er wel echt een vlammetje in haha!
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk bedacht! Veel succes verder :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel leuk uit!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow dat klinkt echt supervet! Leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi!
  Volgens mij past dat goed bij het thema!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah, hij is mooi geworden! Morgen repetitie toch?
  Kusje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk & je hebt het ook erg mooi gedaan! Wel handig dat je visagiste's hebt, anders is het zo'n gestress! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for reading! Ik vind het leuk om jullie meningen te horen en ik probeer zo snel mogelijk ook op jouw blog te kijken!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...