9 aug. 2012

Zomerstopje

Lieve allemaal,

Zoals jullie gemerkt hebben zijn er heel weinig artikels online gekomen de afgelopen tijd. Dit door twee heerlijke vakanties die ik achter de rug heb, en als jullie dit lezen ben ik alweer vertrokken naar een andere zonnige bestemming. In de tijd dat ik thuis geweest ben is er veel op me af gekomen en ik kon gewoon de tijd en de rust niet vinden om de bloggen. Ik heb besloten dat andere dingen even voorgaan nu en dat ik mijn blog even laat zoals hij is tot de vakantie afgelopen is. Ik ga de laatste drie en halve week van mijn vakantie genieten van het zonnetje en van mijn lieve vrienden om me heen en zodra school weer begint zal ik weer volop gaan bloggen met onder andere natuurlijk alle Pictures of the week's die jullie gemist hebben. Ik wens iedereen nog een hele fijne vakantie, en tot snel!

Liefs,
Elana

8 opmerkingen:

 1. Ik begrijp helemaal wat je bedoelt. Het blijf lastig om te bloggen en alles up to date te houden ;-) Have fun & enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen probleem. Ik wens je een hele fijne vakantie en tot gauw.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Logisch, het weer is tijdens de zomer te mooi om de hele dag binnen te gaan zitten bloggen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for reading! Ik vind het leuk om jullie meningen te horen en ik probeer zo snel mogelijk ook op jouw blog te kijken!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...